50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Даниел Димов: Черно море има шансове срещу ЦСКА

0
Даниел Димов
Снимка: chernomorepfc.bg

Един от капитаните на Черно море Даниел Димов отново изпитва удоволствие, че играе футбол, след като заради хронични контузии премина през най-трудния момент в кариерата си. Дани редовно се появява в игра тази пролет и постепенно възвръща добрата си форма. Неговото присъствие в отбора дава на старши треньора Илиан Илиев две солидни опции, както в сърцето на отбраната, така и за опорен халф в средата на терена.

След като Димов и другите „моряци“ получиха три почивни дни от Илиев, в понеделник предобед започват подготовка за следващото огромно предизвикателство – четвъртфиналната среща от турнира SESAME Купа на България срещу ЦСКА. Двубоят е на 4 април от 20 часа на стадион „Българска армия“.

„Очаквам да се получи труден мач, но и интересен, тъй като и двата отбора имат своите качества и аргументи. Вярвам, че с колективна игра и себераздаване от първата минута, можем да продължим напред в турнира. Надявам се третата страна в двубоя да не е главно действащо лице, за да може всичко да се реши по честен начин и върху крайния резултат да повлияят единствено спортно-техническите достойнства“, каза за Nostrabet Димов.

„Турнирните мачове нямат нищо общо с тези в първенството, но Черно море има традиции в този турнир през този век и знае как да играе в подобни срещи. Нашият отбор се намира в добро състояние и вярвам, че ще се представим на високо ниво и в двубоя на „Армията““, заяви още Даниел Димов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.