Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА се разбрал с норвежки защитник за заплатата

0
Бирк Риса
Twitter.com

Лидерът в българското първенство ЦСКА вече работи по лятната си селекция, като дори е пратил първата си оферта за норвежкия бранител Бирк Риса от Молде. За левичаря първи информирахме от Nostrabet.

Тепърва предстои да се проследи какво ще отговорят от петкратния шампион на Норвегия, но преговорите навлизат в по-ключов етап. „Тема Спорт“ пише, че ЦСКА чака отговор до 4 април от скандинавците.

„Червените“ и Риса вече са постигнали споразумение за нетната заплата на футболиста. Както стана известно, той е представляван от агенцията, довела Джонатан Линдсет и Дауда Бамба в ЦСКА.

Контрактът на Риса с норвежкия първенец изтича след 9 месеца и „армейците“ могат да го вземат за по-скромна сума от реалната му стойност.

Поради тази причина 31-кратните шампиони искат да изпреварят конкуренцията и да представят Риса преди лятот.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.