Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Двойник на Де Лихт идва на „Българска армия“

0
Бирк Риса
Снимка: Birk Risa/Instagram

ЦСКА се договори с норвежкия защитник Бирк Риса. Централният бранител на Мьолде ще акостира на „Българска армия“ през лятото, като подписването на договора е въпрос на формалност, след като всички клаузи вече са уточнени, научи Nostrabet. Визуално Бирк е досущ като нидерландския национал Матайс де Лихт. 

Футболистът е на 25 години и е играл за всички юношески гарнитури на своята страна. Приятел е с Тобиас Хайнц, който се превърна в най-скъпата покупка на столичния гранд от години насам. Освен това работи с мениджърската агенция на Джонатан Линдсет и Дауда Бамба, като скандинавската колония в Борисовата градина вече придобива респектиращо влияние.

Бирк Риса

Наскоро стана ясно, че ЦСКА няма да прави мащабна селекция през лятото, а ще набляга на качеството. Именно това се цели с привличането на Риса, който е оценяван на 1,4 милиона евро от авторитетното издание „Transfermarkt“.

Към момента на „Българска армия“ играят централните защитници Юрген Матай, Християн Петров, Енес Махмутович и Мено Кох. Към тях спокойно от този сезон можем да прибавим преквалифицирания Амос Юга, който дърпа конците от ариегарда. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.