50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА изпусна дузпа и не успя да пречупи ЦСКА 1948 след уникална драма

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Отборът на ЦСКА изпусна да победи ЦСКА 1948 след уникална драма на „Българска армия“. Срещата завърши 1:1, след като в 112-ата минута Иван Турицов от домакините изпусна дузпа. Десният бек шутира ниско долу встрани от дясната странична греда, а бялата точка бе посочена от Волен Чинков, след като ВАР го изпрати да прегледа ситуацията на монитора. Там се видя, че след като Дюкенс Назон отклонява топката с глава, тя отскача от лявата ръка на Ангел Грънчов.


Иначе в 40-ата минута Енес Махмутович откри в полза на ЦСКА с прецизен удар, а 4 минути по-късно Маурисио Гарсес пропусна да удвои. В 45-ата минута Педриньо изравни след удар около 30 метра, при който Густаво Бусато не се намеси както трябва.


В 51-минута Тобиас Хайнц улучи напречната греда от фаул, и оттук да края се игра само в половината на ЦСКА 1948 или в неговото наказателно поле. Играчите на Саша Илич атакуваха и пристискаха съперника, но нямаха идея как да намерят верния път към вратата.

Така ЦСКА увеличи на 2 точки преднината си на върха пред Лудогорец, който след малко приема Левски в Разград.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.