ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Клаудио Раниери върна Каляри в Серия „А“

0
каляри
facebook.com/cagliaricalcio

Отборът на Каляри се завърна в елита на италианския футбол. Възпитаниците на Клаудио Раниери победиха Бари в плейоф-реванш за промоция в Серия „А“ с 0:1 и с общ резултат 2:1 „сардинците“ отново ще мерят сили с най-добрите италиански отбори през следващия сезон.

Каляри имаше две чудесни възможности за гол, но изстрелите с глава на Алберто Досена в 8′ и 75′ бяха брилянтно спасени от стража на Бари – Елия Каприле. Победното и единствено попадение в срещата отбеляза резервата Леонардо Паволети в 90+4′, само 6 минути след появата си в игра и по този начин върна „островитяните“ в елита след само една година във втория ешалон.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.