Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Червено“ дерби с огромен залог: ЦСКА посреща ЦСКА 1948

0
Ивайло Чочев, Джонатан Линдсет

ЦСКА приема ЦСКА 1948 на своя „Българска армия“ в двубой с изключителен залог и за двата тима. Срещата в Борисовата градина е с начален час 18:00 и може да предреши две съдби. „Армейците“ се борят за шампионска титла на България, докато гостите от Бистрица за евроучастие, непреминаващо през бараж.

ЦСКА влиза в мача в отлично настроение. Футболистите на Саша Илич са в почти пълен състав и както се вижда от социалните профили на клуба – цари ведра обстановка. Тобиас Хайнц се върна от Норвегия, където имаше да решава лични проблеми, които го извадиха от участи в двубоя с Локомотив Пловдив.

Традиционно контузените Дауда Бамба и Бисмарк Чарлс също са на линия, като котдивоарецът има шансове да започне и от първата минута, предвид добрата си форма в последно време.

ЦСКА тренировка

Жеферсон също може да запише минути. Бразилецът не е играл от Вечното дерби на 17 април, завършило при резултат 0:0.

Единствените двама в ЦСКА, за които се знае, че са неизползваеми, са Браян Морено и Брадли де Нойер. Нидерландецът и котдивоарецът са с трайни травми.

ЦСКА 1948 има своите проблеми. Аут за сблъсъка са контузеният защитник Райън Бидунга, както и партньорът му Елитон.

През седмицата клубът се раздели с опитния и универсален бранител Лазар Марин, което ще принуди наставника Атанас Рибарски да търси друг вариант за партньор на Симеон Петров.

ЦСКА 1948

В мача срещу Лудогорец с контузии принудително напуснаха Даниел Наумов и Педриньо, но се очаква и двамата да бъдат готови за сблъсъка на „Армията“. Не същото важи за Ивайло Чочев и Георги Русев, които са с вирусно заболяване и до последно ще висят.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.