Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Чарлс Оливейра се извини на феновете и показа аркадата

0
Чарлз Оливейра
Twitter.com

Бившият шампион на UFC в лека категория – Чарлс Оливейра, бе принуден да се оттегли от предстоящия му реванш с шампиона при 70-килограмовите Ислам Махачев. В ранните часове на сряда стана ясно, че дългоочакваният втори сблъсък между шампиона от Дагестан и претендент номер 1 за пояса се отлага, тъй като Оливейра е получил тежка аркада по време на заключителните си спаринги.

Новината шокира и натъжи ММА феновете по света и ядоса президента на организацията Дейна Уайт, който остана изненадан от това, че Оливейра е побързал да отиде в болница, където е бил зашит, преди да бъде прегледан от медицинските специалисти на UFC.

Южноамериканецът, който бе заместен от Александър Волкановски, пусна видео в социалните мрежи, в което се извинява на своите фенове. Освен това, „До Бронкс“ показа и неприятната аркада над дясното си око, демонстрирайки нагледно колко тежко е било положението.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.