ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Волкановски ще замени Оливейра срещу Махачев на UFC 294

0
Ислам Махачев и Александър Волкановски
БТА

Чарлс Оливейра е контузен и отпада за шампионската битка на UFC в лека категория. Само 10 дни преди голямото събитие UFC 294 Ислам Махачев ще трябва да се нагажда към нов съперник, а той е носителят на пояса в дивизя „перо“ – Алекс Волкановски.

Двамата сътвориха едно от най-големите зрелища в организацията през последните месеци и новината за този реванш ще бъде посрещната с овации от феновете. Мястото на зрелищната битка е Абу Дабу, ОАЕ. 

През февруари Волкановски се пробва да стане двоен шампион и за мнозина той трябваше да спечели гладиаторската битка с Махачев. Тогава съдиите вдигнаха ръката на дагестанеца. Според данните на американска компания за анализи на ММА битки обаче австралиецът е взел повече рундове от съперника.

Въпреки сериозното предимство в размерите, Алекс Волкановски остава сериозна заплаха за Махачев.

Предлагаме Ви пълен записа на първата им битка:

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.