ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

България е тотален аутсайдер срещу Сърбия, отчита Спортингуин

0
Литва - България
БТА / BTA

България посреща съседна Сърбия в четвъртия си квалификационен мач преди Европейското първенство догодина. Шансовете за „лъвовете“ за класиране са напарво нищожни, а след този мач могат да бъдат никакви. Континенталният форум стартира на 14 юни 2024 година в Германия.

Родните национали досега имат само една точка в актива си и тя дойде в последния мач – гостуването на Литва. Букмейкърът Sportingwin смята, че „орлите“ са твърд фаворит в Разград и ще спечелят като гост на 1.48 коефициент. Радостта за България се оценява на внушителната ставка от 7.00, докато равенство в това балканско дерби е маркирано на 4.00. Може да направите своята спортингуин регистрация и да заложите на този определящ съдбата ни мач във вторник вечер.

Твърде вероятно е, ако България загуби от Сърбия, националният ни селекционер Младен Кръстаич да бъде уволнен. По ирония на съдбата именно родината му може да го изхвърли от поста в Бояна.

Добрата новина за „трикольорите“ определено е, че Драган Стойкович и сърбите пристигат без тримата си нападатели Душан Влахович, Александър Митрович и Лука Йович.

*Коефициентите търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.