Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Болоня спря Лацио за второто място в Серия А

0
Болоня - Лацио
БТА

Италианският гранд Лацио не успя да победи Болоня, завършвайки наравно 0:0 в мач от 26-ия кръг на Серия А. „Орлите“ имаха отлични шансове да излязат на втора позиция в подреждането, но не успяха да спечелят гостуването си в Болоня.

На стадион „Ренато ДалАра“ отборите на Тиаго Мота и Маурицио Сари така и не успяха да си отбележат попадения. Двата отбора играха равностойно, като домакините имаха известен превес по отношение на създадените голови ситуации.

До гол обаче така и не се стигна, с което двата тима разделиха точките. Лацио остава на трета позиция в Серия А с 49 точки – на пункт зад втория Интер. Болоня пък измести Ювентус от седмото място с 36 точки в актива си – с една повече от „бианконерите“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.