50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Божинов: Националният отбор е трамплин към големите първенства

0
Валери Божинов
Снимка: lap.bg

Бившият футболист Валери Божинов даде своя коментар преди предстоящите евроквалификации за националния отбор на България. Той вярва, че с Младен Кръстаич нашият състав може да нарани съперниците си, стига да се обедини в юмрук, тъй като не разполага с големи звезди, както другите национални отбори.

„Кръстаич подмлади и сплоти отбора, това са предпостави за добри резултати. Селекционерът на България има богат опит и като играч, и като треньор. В момента нашият състав може и да не разполага със звезди, но ако сме обединени в юмрук, можем да нараним съперниците“, каза Божинов пред „България Днес“.

Валери Божинов вярва, че представянето на националите в квалификациите може да им осигури силен трансфер в чужбина. „Двубоите за националния тим може да се окажат онзи трамплин, който да изстреля някои от талантливите ни играчи в по-голямо първенство“, коментира бившият нападател на Ювентус и Манчестър Сити.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.