Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

БФС представи нов доставчик на екипи за националните отбори

0
Роберто Касолани Макрон (Macron) и Емил Костадинов
БТА

БФС подписа договор с италианската марка за спортна екипировка Macron. Компанията ще облича всички национални отбори на страната ни от началото на тази година до 2028 г.

Като част от споразумението между футболния ни съюз и италианската компания ще бъдат произведени 3 разновидности на официални екипи по случай 100-годишнината от създаването на БФС. Има и вековен юбилей от първия мач на националния отбор на България. Новите фланелки ще дебютират в юнските двубои на националните ни гарнитури.

Компанията Macron набира сериозна скорост на световния пазар, като в момента се намира в топ 3 на производителите на екипировка от гледна точка на обем и брой клиенти. Брандът е официален партньор на УЕФА за производството на съдийска екипировка.

„Изключително съм доволен, че толкова реномиран бранд става партньор на БФС и на националните ни отбори. Благодаря на досегашните ни доставчици за професионалното и коректно отношение. Сигурен съм, че заедно с Макрон ще постигнем сериозни успехи в най-скоро време“, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

„Много сме щастливи да обявим партньорството си с БФС! Този дългогодишен проект съвпада с важен и престижен повод за федерацията – 100-годишния юбилей. През годините българският футбол е постигал фантастични резултати, а националният му отбор е бил представляван от велики шампиони. Сигурен съм, че това е началото на много успешни години и за двете страни. Ние гарантираме, че ще оборудваме с екипировка, която ще впечатлява не само с качество, но и с дизайн“, заяви изпълнителният директор на Макрон – Джанлука Паванело.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.