Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Берое може да спре страхотна серия на ЦСКА

0
Берое
Снимка: Сайт на Берое

Берое разполага с отборен потенциал не само да окаже сериозна съпротива на ЦСКА в неделя, но и да спре страхотната серия на лидера в първенството на чужд терен.

Преди старта на полусезона „червените“ на Саша Илич имат пет пореди победи като гости с внушителната голова разлика 11:1. За последен път те изгубиха извън столицата на 10 октомври с 1:2 в Разград, въпреки че надиграха Лудогорец. След това последваха успехи с 1:0 над Ботев в Пловдив, 4:0 над Ботев във Враца, 3:1 над Арда в Кърджали, 1:0 срещу Локомотив в Пловдив и 2:0 над Черно море във Варна.

Това обаче не би трябвало да притеснява Берое, който приключи есенния полусезон с две поредни победи, втората от които като гост над Локомотив в София, а през зимата успя да надгради. Николай Киров привлече един отбор нови играчи, като целта е те да повишат вътрешната конкуренция и да вдигнат отборната класа, като за всеки пост специалистът вече има поне две солидни опции.

В първия двубой беройци ще бъдат подкрепяни и от вярната си публика, която по традиция е техният 12-и играч и е вън от съмнение, че всички в Берое ще оставят сърцата и душите си на терена, за да я зарадват.

Този двубой се явява и по-специален за едно от новите попълнения на заралии – Тонислав Йорданов. Преди шест години той подписа първи професионален договор с ЦСКА, но така и не получи шанс за изява и след като изигра мачове, които са по-малко от пръстите на двете ръце, потърси късмета си на други места.

Сега нападателят може да покаже, че несправедливо е бил определен за ненужен на „Армията“, макар че е по-важно със силни игри и голове напролет да докаже, че Берое е направил верен избор с него и да помага на тима да постига целите си.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.