Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Баскетболният Левски срази ЦСКА и вдигна Купата

0
Левски
Снимка: lap.bg

Баскетболният Левски е новият носител на Купата на България. В спиращ дъха финал „сините“ на Димитър Ангелов победиха вечния враг ЦСКА с 86:81 (20:27, 24:15, 24:14, 18:25) и ликуваха с трофея.

Сините

На трибуните в зала „Арена София“ бяха над 6000 зрители, които показаха, че жадуват да гледат това историческо дерби и са жадни за емоции под двата коша.

Левски

Левски изгуби първата четвърт, но взе втората и се оттегли на почивка с две точки аванс. „Сините“ нанесоха своя удар в третата четвърт, която спечелиха убедително и в последните 10 минути удържаха преднината си, въпреки че в последните две минути преднината им бе намалена на 4 точки.

Левски

Най-резултатен от победителите беше Алън Арнет с 22 точки, Серхий Павлов завърши с 14, а Лъчезар Димитров – с 12.

Асен Великов

Феновете на Левски са оптимисти, че този триумф над „червените“ ще бъде последван и от друг, но на футболния терен през април.

Левски

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.