Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Багата вече не е част от UFC

0
Благой Иванов-Багата
UFC

Благой Иванов вече не е боец на най-популярната MMA организация в света – UFC. Последна се оказа срещата му с Александър Романов от Молдова, в която Багата беше надигран и така той записа четвърта загуба в последните си пет мача.

Българският състезател приключва с 3 победи и 5 поражения в UFC. 36-годишният бивш голям шампион в бойното самбо беше под №15 в ранглистата за тежка категория.

Той претърпя няколко тежки контузии и не беше на себе си след тях. Все пак може да се похвали, че нито веднъж не беше нокаутиран или не се предаде и в осемте си тежки битки. Неговата здрава брадичка впечатли Дейна Уайт и всички анализатори в САЩ.

Освен това в поне два от загубените мачове имаше доста дискусии около решението на съдиите. Така България остана без представител в най-елитната ММА организация.

Благой Иванов-Багата

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.