ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Багата по-тежък от Тибура на официалния кантар

0
Благой Иванов-Багата

Благой Иванов-Багата е с лично тегло 116,3 килограма преди поредния си професионален бой в UFC. Съперникът му Марчин Тибура закова ведната на 114,99 кг.

Двамата ще се бият в Лас Вегас в неделя от около 8:00 часа българско време. Мачът можете да следите с нас на Nostrabet.com. 

Българинът демонстрира хладнокръвие на традиционното противопоставяне очи в очи. Церемонията премина без провокаци и с джентълменски здрависвания от съперниците. 

Багата беше с кръст около врата си.  

Иванов – Тибура е под номер 10 в бойната карта. Основното събитие също е битка в тежка категория. Тя ще е между №7 в ранглистата на UFC Дерик Луис (САЩ) и молдовеца Сергей Спивак (№12).


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.