ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арсенал показа мускули на старта в Шампионска лига

0
Мартин Йодегор Арсенал
Снимка: БТА

Арсенал победи категорично ПСВ Айндховен с 4:0 в първия си мач от групите на Шампионската лига. „Артилеристите“ се завърнаха в турнира след седем години прекъсване.

Домакините започнаха ударно сблъсък, след като Букайо Сака ги изведе напред в резултата още в 9-ата минута. До края на полувремето те убиха интригата с нови попадения на Леандро Тросар (20′) и Габриел Жезус (38′).

Така водният от Микел Артета отбор обезкуражи съперника, който беше дошъл в Лондон с идеята да измъкне поне точка. През второто полувреме крайното 4:0 оформи Мартин Йодегор в 70-ата минута.

Другият мач от група „B“ между Севиля и Ланс завършиха наравно 1:1. Ето и всички останали резултати. В четвъртък са първите срещи от груповите фази на турнирите Лига Европа и Лига на конференциите. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.