Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Антъни Иванов няма да плува на Игрите в Париж

0
Антъни Иванов

Най-качественият български плувец – Антъни Иванов, ще пропусне Летните олимпийски игри през 2024 г. в Париж. Това стана ясно след днешното заседание на Спортния арбитражен съд в Лозана, което потвърди дисциплинарното наказание на 23-годишната ни надежда от лишаване от състезателни права за две години.

Причината е в нарушаването на антидопинговите процедури за предоставяне на точно местонахождение, заради което той не е бил подложен на изненадващ допинг тест. През октомври миналата година Ианов бе наказан, следкато няколко пъти е подавал грешни данни за местонахождението си.

В четвъртък в София започва Държавното първенство, което се явява квалификация за Игрите и за което Антъни Иванов е заявен като състезател в няколко дисциплини. Наказанието на Иванов е със задна дата, но дори така то изтича чак през октомври догодина, няколко месеца след Летните олимпийски игри.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.