Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Капитанът на Левски: Пак ни вкараха левашки гол, няма да коментирам новия договор

0
ЦСКА - Левски Андриан Краев Амос Юга
Снимка: LAP.bg

Капитанът на Левски – Андриан Краев, сподели мнението си след равенството от 1:1 в голямото дерби срещу ЦСКА. Родният национал заяви, че допуснатата грешка при попадението на „армейците“ е повлияла на отбора, който все пак е търсил трите точки до самия край на двубоя.

„Смятам, че грешката повлия на представянето на отбора. Мисля, че тотално владеехме мача. Имахме повече положения. Първото полувреме тотално владеехме инициативата, държахме топката, играхме добре и всичко беше окей. Второто започна по най-лошия начин. Допускаме левашки гол, после нямахме късмет да вкараме“, каза той след срещата.

Краев отговори дали ще подпише нов договор с Левски:

„Не искам да го коментирам това, има време и ще го мислим“.

„Ние вкарваме красиви голове и изведнъж допускаме голове от наши грешки, това е наша слабост. Надявам се да го преминем това и да играем по-солидно в защита“, сподели полузащитникът, който беше запитан и за съдийството на Радослав Гидженов:

„Да, аз го поздравих след мача. Беше на ниво“.

ЦСКА - Левски

„Преди мача си казахме, че е време да вземем някое дерби, като взимаш такива мачове показваш, че си голям и може да претендираш за нещо. Не ни задоволява равенството, гонихме победата докрай. Този сезон съм по-добре с картоните, имам само два“, завърши Краев.

ЦСКА - Левски Андриан Краев


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.