Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Агуеро обясни какво прави Меси, когато го ядосат

0
Серхио Агуеро
Снимка: Twitter

Серхио Агуеро обясни защо не трябва да ядосвате Лионел Меси на терена.

„Не ядосвайте Лео. Много защитници, които се изправят срещу него, се опитват да не го ядосват, защото тогава той се ядосва, когато играе с топката. Усетихме го в тренировките, където той е готов да вкара 10 гола за 2 минути, когато малко се ядоса“, каза Агуеро.

„На Световното първенство в Катар, не толкова с Нидерландия, колкото след Саудитска Арабия, Лео може да се е ядосал на себе си и да си е казал: „Аз съм лидерът тук“ и да е започнал да ръководи екипа. Той се ядоса и продължи да играе по-силно и това ни позволи да спечелим Световната купа“, допълни бившият нападател на Аржентина.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.