ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

10 от Байерн спряха пропадането с голово шоу (ВИДЕО)

0
Bayern

Немският шампион Байерн Мюнхен успя да победи Волфсбург с 2:4 като гост в мач от 19-ия кръг на Бундеслигата. Баварците най-после записаха победа, след като в три поредни шампионатни срещи не успяха да стигнат до успеха.

Победата до голяма степен се дължеше на силния старт на двубоя за баварците, които вкараха три гола за 20 минути. Кингсли Коман отбеляза два гола, а Томас Мюлер добави още един, за да осигурят комфортен аванс от 0:3.

До края на полувремето Камински намали изоставането на Волфсбург. В началото на втората част Байерн остана с човек по-малко, след като Йошуа Кимих си изкара втори жълт картон.

Вместо да се възползва от това, Волфсбург допусна нов гол – Джамал Мусиала вкара в 73′. Сванберг успя да намали на 2:4 в 81-вата минута, но до края не остана време за повече.

Байерн е лидер в Бундеслигата с 40 точки – с една пред втория Унион Берлин. Волфсбург е седми с 29 пункта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.