Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

WINBET с оферта 3x Bonus Wheel за всички клиенти

0
winbet 3x bonus wheel оферта
3x Bonus Wheel Winbet

Февруари настъпва с чисто нови бонуси в платформата на българския букмейкър Уинбет. Всички клиенти на компанията ще могат да се насладят на персонални оферти, бонус турнири, но също така и на безплатно бонус колело на късмета. Какво представлява 3x Bonus Wheel от Winbet и как да спечелим от офертата, ще ви разкажем в следващите редове.

Winbet вход


Какво представлява Winbet 3x Bonus Wheel?

3x Bonus Wheel от Уинбет представлява специална бонус оферта, активна за всички клиенти на компанията, която се дава всеки ден в рамките на промо периода. За да участвате в промоцията, трябва само да имате регистрация в Winbet и да се логнете в своя акаунт. След това, ще може да осъществите достъп до бонус колелото в сайта и да го завъртите. Така ще получите цели 3 оферти, от която може да селектирате само една, която да използвате.

Активирането на колелото се прави през раздел „Към моите оферти“ в акаунта ви, откъдето избирате бонус 3x Bonus Wheel.

Всеки потребител може да завърите колелото само веднъж в рамките на 24 часа, като за тази цел не се изисква някакъв залог или друго изискване. Промоционалният период на този Winbet bonus е от 00:30 ч. на деня до 00:30 ч. на следващия ден.


Какви награди крие колелото на късмета?

Winbet е подготвил специални предложения като бонус оферти в своето бонус колело. Те биват:

  • Бонус без депозит
  • Бонус срещу депозит
  • Безплатни връзки с депозит
  • Безплатни врътки без депозит
  • Безплатен залог без депозит
  • Безплатен залог с депозит

Безплатни залози с или без депозит са валидни както за спортни залози, така и за залози в Live Casino секцията.

В зависимост от това, което ви се падне от колелото като 3 опции, ще може да селектирате един бонус, който да активирате. След като изберете офертата, ще може да прочетете и какви правила следва тя. Така ще знаете за какъв период от време е активна бонус сумата или безплатните врътки и също така, нуждаят ли се от разиграване. Офертата ще бъде активна през целия месец Февруари 2023.

Видяно 49 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.