50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звездата на Пирин подписа с шампиона на Унгария

0
Пирин
Стопкадър: You tube

Отборът на Пирин се престави добре напролет и изпълни целта си да остане в групата на майсторите. Дни след края на сезона пиринци направиха и страхотен изходящ трансфер, който е признание за прекрасната работа, която свършиха този футболист и съотборниците му.

Халфът на Пирин (Благоевград) Чебрайлс Макрецкис финализира трансфера си в унгарския Ференцварош. Роденият в Германия латвиец беше официално представен от гранда от Будапеща, с който ще се опита да влезе в групите на Шампионската лига.

„Благодаря на Пирин и град Благоевград за това прекрасно време, което ме формира по много положителен начин. Там успях да се развия много добре. Най-много ще ми липсват феновете на Пирин, които винаги бяха зад гърба ни. Благодаря на треньора и на другите, които винаги ме подкрепяха. Само Пирин!“, написа Макрецкис в социалните мрежи.

Той даде и кратко интервю за официалния сайт на Ференцварош, в което сподели, че няма търпение да помогне на отбора да спечели още една титла и да се представи силно в евротурнирите.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.