Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звездата на Лудогорец се закани на Астана

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов е оптимист, че Лудогорец може да изиграе силен мач срещу Астана в Разград и да елиминира съперника. „Мисля, че Лудогорец е свикнал да играе мачове през 3-4 дни, тъй като от доста години постоянно влиза в групите на Лига Европа и знаем какво изисква да играеш през 3 дни. В отбора се работи изключително професионално и всички се стараят да се възстановим по най-добрия начин“, каза Кирил.

„Лудогорец е готов да покаже едно добро лице и сме гладни за победата. Астана е много добре дисциплиниран отбор, здрав физически. Много разчитат на статичните положения, но не трябва да се фокусираме върху тях, а върху това как ще изглеждаме и ще играем ние“, добави нападателят.

„Не е сериозно да говорим за Аякс, защото трябва да първо да си свършим работата и да преминем през Астана. Играем пред нашата публика и трябва от първата секунда да ги накараме да се чувстват неудобно. Трябва да им покажем, че нищо хубаво не ги очаква в утрешния ден“, каза още асът на разградските орли.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.