ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звезда на Рома стартира собствен бизнес

0
Стефан Ел Шаарави
БТА

Звездата на Рома – Стефан Ел Шаарави, очевидно е от играчите, които мислят мащабно и извън футболния терен. Малкия фараон е само на 30 години и вероятно има поне пет-шест сезона пред себе си, но е решил да започне бизнес извън футбола.

Фланговият футболист, който вкара първия гол за „вълците“ срещу Специя при победата с 2:0 в неделя, на следващия ден откри своя агенция за недвижими имоти с пищно тържество. На официалния за Фараона ден присъстваха десетки гости, измежду които бе и неговата любима – Людовика Пагани. Блондинката е едно от популярните лица на ТВ платформата Sportitalia.

Стефан Ел Шаарави

Иначе компанията на Ел Шаарави ще се занимава с отдаване на недвижми имоти, а също така ще строи и собствени сгради. Тя ще бъде движена не само от него, ами и от неговия брат. Мануел винаги е имал влияние и върху кариерата на италианския национал, като сега също няма да отстъпва в семейния бизнес.

Самият Ел Шаарави споделя, че е много развълнуван от новото предизвикателство.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.