ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звезда на Лудогорец предизвика смесени реакции със снимка

0
Лудогорец - Ботев Пловдив
Снимка: LAP.bg

Една от звездите на Лудогорец – Бърнард Текпетей, може да си навлече сериозни главоболия заради снимка в социалните мрежи.

Ганайският футболист пусна стори в Инстаграм, на което е фотографиран заедно с една от легендите на родината си Гана – Майкъл Есиен.

Кадърът нямаше да създаде проблеми, ако Есиен не бе част от датския Нордселанд. Бившият полузащитник на Челси, Милан и Реал Мадрид е треньор в датския вицешампион, който само преди броени дни разпердушини Лудогорец в Лига на конференциите.

Скандинавците победиха „зелените“ от Разград със 7:1 в двубой от втори кръг на групите на надпреварата.

Към фотоса Текпетей е написал на снимката „С легендарния генерал“.

Есиен дълги години бе капитан на ганайския национален отбор и очевидно е икона за Текпетей, а вероятно и за другите африкански футболисти от тази страна.

стори текпетей

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.