ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звезда на Лудогорец напусна лагера на тима в Турция

0
Лудогорец
Снимка: Сайт на Лудогорец

Звездата на Лудогорец Каули Оливейра напусна лагера на тима и се прибра в България. Това се наложи заради неговия предстоящ трансфер. Всеки момент се очаква шампионите да обявят, че халфът ще премине в бразилския Баия, който ще плати исканите от нашия тим 2.5 милиона евро трансферна сума.

Каули бе спряган и за Панатинайкос, но гръцкият клуб даваше само 1.7 милиона, като се надяваше със спестените пари до 2.5 милиона да покрие заплатите на играча за първите 15 месеца. Лудогорец обаче не бе склонен на компромиси и след като Баия се съгласи да плати въпросната сума, се стигна до сделка.

Напускането на Каули ще създаде проблеми за Анте Шимунджа в средата на терена, тъй като Рик Джонатан също няма да играе напролет, след като претърпя операция на скъсани кръстни връзки. Така единственият плеймейкър в състава остава националът Доминик Янков.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.