ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звезда на Левски пропуска евроквалификациите с Черна гора и Унгария

0
Илиан Стефанов
Lap.bg

Звездата в нападението на софийския гранд Левски – Илиян Стефанов няма да играе в предстоящите евроквалификации с отборите на Черна гора и Унгария, съобщиха от Sportal.bg.

Атакуващият халф на „сините“ е с контузия, която не му позволи да вземе участие в последния мач на отбора си в efbet Лига срещу тима на Ботев Враца, спечелен от столичани с 2:0.

Илиян Стефанов е на 24 години като през миналия сезон вкара по едно попадения при срещите с Гибралтар и Грузия от Лигата на нациите.

Националният селекционер няма да може да разчита на първите срещи от пресявките за Евро 2024 и на Димо Кръстев от Фиорентина и Доминик Янков от Лудогорец.

Техните места ще бъдат заети от играчите на ЦСКА – Християн Петров и Станислав Шопов.

Все още не е ясно дали на мястото на Илиян Стефанов ще бъде викнат нов футболист.

България започва битката за място на финалите на Европейското първенство през 2024-а година с домакинство срещу Черна гора на 24-и март, а три дни по-късно (27-и март) гостуваме на Унгария.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Georgi K.
Коментирай

Няма коментари.