ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звезда на Левски: Очаквам победа срещу ЦСКА

0
Уелтън, Левски - Ботев Враца
LAP.bg

Звездата на Левски Уелтън заяви, че очаква „сините“ да спечелят Вечното дерби срещу ЦСКА през април. Бразилецът заяви, че харесва тези дербита, а с неговите съотборници се готвят да спечелят следващото такова.

„Очаквам победи. Ние сме подготвени. Харесвам тези мачове, но не само аз, а и моите съотборници. Мисля, че се готвим, за да вземем тези срещи“, каза Уелтън пред „Дарик Радио“.

Харесвам ги (срещите с „червените“), защото дават голяма мотивация, адреналин, вълнение. Харесвам всички двубои, когато сме на терена, всяка среща е важна за нас“, добави още той.

По отношение на Мъри Стоилов, Уелтън каза: „Мисля, че той е една супер личност. Той има огромно сърце. Отнася се с мен като със син. Не мога да кажа нищо срещу него. Като треньор е добър и интелигентен.“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.