50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звезда на ЦСКА направи фурор на морето

0
Иван Турицов
Снимка: lap.bg

След силния сезон футболистите на ЦСКА се отдадоха на заслужена почивка. Един от любимците на червената публика – Иван Турицов, използва кратката си ваканция, за да отскочи до морето. В момента той отмаря в курорта „Св.Св Константин и Елена“, където обаче популярността му не остана незабелязана.

Турицов е разпознаван, както на плажа, така и по алеите от фенове на ЦСКА и неутрални такива, които отправят молби към него за автографи и снимки за спомен. Разбира се, Иван не отказва на никой и прави доста цесекари щастливи. В понеделник обаче той трябва да е в Бояна за началото на лагера на националния отбор на България за европейските квалификации с Литва и Сърбия.

Иван Турицов

Голяма част от другите играчи на ЦСКА пък вече са в своите родини, където също разпускат преди старта на лятната подготовка. Звездата на тима Тобиас Хайнц се похвали в социалните мрежи, че си е у дома в Норвегия, а същото се отнася и за Джонатан Линдсет.

Наличините играчи на ЦСКА ще преминат медицински изследвания на 22 юни, а след това ще тренират на базата в Панчарево до 26 юни, когато заминават на лагер в Австрия. Там армейците ще изиграят поне 4 контроли, като остава да се уточнят последните детайли по тях.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.