ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Зингаревич побесня заради фен на Ботев Пловдив

0
Антон Зингаревич
Lap.bg

Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич побесня от критика на привърженик на тима и отвърна в социалните мрежи. Бизнесменът не бе доволен от това, че определят работата му с клуба като „експеримент“. В дискусията се включи и изпълнителния директор Герман Чистяков.

Всичко започна от коментар на привърженик: „Обречен сезон, но е важно Зингаревич да продължава експеримента и да превръща Ботев в подвижна сергия за млади африкански футболисти. Нещата вървят към деградация и догодина ще се борим да не изпаднем.

Привличането на момчето от Септември е прах в очите, защото Зингаревич знае, че искаме българи“.

Написаното вбеси руския бизнесмен, който отвърна в остър тон.

„Само за две години под мое ръководство спасихме клуба от изпадане, качихме го в топ 4, а 2022 година завършваме на трето място. Проявете малко уважение! Аз плащам всичко и работим усилено. А насреща получавам злоупотреба от така наречените фенове“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.