Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Зико инспектира и „Лаута“, през юни стадионът ще има 3 трибуни

0
Бесика, Лаута, стадион Локомотив
LAP.bg

Кметът на Пловдив Здравко Димитров и неговият заместник Пламен Райчев направиха инспекция на строително-ремонтните дейности на стадион „Локомотив“ в града. Двамата бяха придружени и от кмета на район „Южен“ – Костадин Язов. Язов е отговорник за строежа на „Лаута“ от страна на Общината.

Триото кметове разгледа напредъка на Южната трибуна, една трета от която е предвидена за гостуващи фенове.

Димитров сподели, че е доволен от просторните помещения, предвидени за съблекални, пресцентър и административни стаи. Въпросните придобиват все по-завършен вид,а Язов запозна градоначалника и с предстоящите ремонти на трибуна „Спортклуб“.

Там вече има бетонен фундамент, а тези дни се поставя и обратния насип. Предстои прокарването на ВиК под трибуната, а строителството на наземната част ще започне веднага след приключване на строителните дейности по Южната трибуна. Язов увери кмета, че според разчетите на изпълнителите, това ще се случи до края на май.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.