50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Зидан пред сензационно завръщане в Реал Мадрид?

0
Зинедин Зидан
Снимка: Twitter

Един от най-успешните треньори в историята на Реал Мадрид – Зинедин Зидан, може съвсем скоро да се завърне на „Сантиаго Бернабеу“. Испанското издание Defensa Central съобщава, че френският специалист е готов отново да поеме кормилото на шампионите, но е поставил две искания към ръководството на „кралете“ за завръщането си.

Зидан иска кондиционният специалист Грегори Дюпон в своя треньорски екип, а другото условие на наставника е да задържи в отбора крилото Еден Азар, който е тотално забравен от настоящия треньор Карло Анчелоти и усилено се говори, че ще напусне след края на сезона.

50-годишният Зидан беше начело на Реал Мадрид от 2016-а до 2018-а и от 2019-а до 2021-а година. Той спечели с „Лос Бланкос“ три поредни Шампионски лиги (2016-а, 2017-а, 2018-а година), два пъти Ла Лига, два пъти Суперкупата на Европа и също толкова пъти Световното клубно първенство.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.