ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Жребият отреди: Ел Класико и за Купата на Краля

0
Барселона
Снимка: sport.es

Вечните съперници Барселона и Реал Мадрид ще играят четири пъти помежду си тази пролет. Това стана ясно след жребия за Купата на Краля, който противопостави двата гранда на полуфинала. Домакин в първата среща на 1 март е Реал, а реваншът е на 5 април на „Камп Ноу“.

В другия полуфинал Осасуна първо ще приеме Атлетик, а ответния мач е в Билбао.

Барса и Реал вече се срещнаха по-рано този месец във финала за Суперкупата на Испания, като тимът на Шави Ернандес спечели с 3:1 и вдигна трофея. През тази пролет Барселона ще приеме своя враг и в двубой от Ла Лига, в който в момента е лидер, с 5 точки аванс пред Белия Балет на Карло Анчелоти. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.