Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Жена ще командва при „соколите“

0
Спартак Варна
Колаж: lap.bg, медийна група Черно море

Жена ще бъде назначена на ръководна длъжност в Спартак Варна. Нася Атанасова ще е едновременно маркетинг директор и ръководител пресслужба. Тя има сериозен опит в медиите, след като дълги години е била управител на медийна група, телевизия и вестник във Варна.

Нася Атанасова

Очаква се Атанасова да бъде представена официално пред журналистите на пресконференцията в понеделник от 11 часа на стадион „Спартак“, на която ще присъстват спортният директор Енгибар Енгибаров и новият старши треньор Валентин Илиев.

Разбра се още, че новите попълнения на „соколите“ ще са опитни играчи, преминали през първия и втория ешелон, както и перспективни такива. Илиев ще работи с група от 22-24 футболисти, като ще изведе отбора за първа тренировка от лятната подготовка около 20 юни или малко след това.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.