Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Железните правила на Тен Хаг, които промениха Юнайтед

0
Ерик тен Хаг
Снимка: Twitter

Манчестър Юнайтед дълго време не можеше да намери себе си и феновете страдаха. Последните месеци обаче ситуацията се промени доста, а вече се вижда израстването, което показва този състав и връщането на надеждите на феновете. Основната причина за всичко това е мениджърът Ерик тен Хаг.

Едно от най-важните неща са правилата на нидерландеца, които той незабавно въведе. Целта беше да се преструктурира всичко извън терена, за да се върне духът и сплотеността. 52-годишният специалист държеше нещата да се случват по неговия начин и затова се стигна до раздялата с Кристиано Роналдо. Което към ден днешен изглежда доста добро решение.

Тен Хаг показва постоянно, че никой не е над неговите правила и това го усети дори играчът, който бележи във всеки мач – Маркъс Рашфорд. Английският национал не игра срещу Уулвърхямптън заради закъснение за среща на отбора.

Специалистът държи да има строг дрескод, когато се представлява клуба. Храненето в базата Карингтън е задължително, а има и забраната за ползване на мобилни телефони при пътуване.

Тен Хаг направи подобрение на залата за срещи на отбора в Карингтън, като за целта инвестира 200 000 паунда. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.