Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Здравословни проблеми попречили на Морено да се завърне

0
Браян Морено
LAP.bg

Нападателят на ЦСКА Браян Морено не пътува с отбора за мача срещу Берое в Стара Загора, съобщава „Тема Спорт“. Колумбиецът трябваше да се завърне в игра след четиримесечно лекуване на контузия, но го е сполятел нов здравословен проблем.

Към момента не е ясно колко е сериозен. Нестор Ел Маестро щеше да го включи в групата и някой измежду Браян Кордоба, Сейни Санянг, Марселино Кареасо, Жираир Шагоян и Майкъл Естрада щеше да отпадне. Това е така заради квотата за футболисти с паспорти извън ЕС.

Друг колумбиец – Данило Асприля, продължава да се възстановява от контузия в коляното и не е играл вече месец. Дълго ще отсъстват още капитанът Юрген Матей, който вече се готви индивидуално и ще е на линия за старта на зимната подготовка, и Брадли де Нойер.

Сега ЦСКА има две седмици да подобри кондицията на своите футболисти по време на паузата за мачовете на национални отбори.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.