Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Завръщат ли се „червените“? ЦСКА показа съвсем друго лице

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

За пръв път от началото на новия сезон ЦСКА показа онзи игрови облик, който демонстрираше през миналия сезон. „Червените“ победиха Берое с 3:0 като гости, но по-впечатляващ бе начинът на игра на отбора.

ЦСКА не позволи по никакъв начин Берое да застраши вратата му, с изключение на няколко разконцентрирани действия, които не доведоха до нищо сериозно за Густаво Бусато. „Армейците“ контролираха играта и държаха инициативата до края.

Точно това искат да гледат и феновете на ЦСКА от отбора – доминиращ футбол, който да води и до резултати. Играта срещу Берое показа, че не всичко е загубено за „червените“ от миналия сезон. Но предстои още много работа.

ЦСКА

Следващите две седмици ще бъдат много важни за Нестор Ел Маестро, който трябва много умно да използва паузата за националните отбори, за да подготви отбора и физически, и тактически. ЦСКА показа друго лице срещу Берое, но сега има по-трудната задача – да го затвърди и да го показва във всеки мач.

За „червените“ предстои лагер в Тетевен, на който всички играчи ще трябва да подходят максимално концентрирано и да положат усилия да подобрят играта си. Ако всичко премине по план по време на лагера, ЦСКА може и да се надява на по-трайни положителни резултати.

ЦСКА върви към завръщане, стига отборът да продължи да работи усилено. А битката за титлата тепърва започва.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.