ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сблъсъци на световни шампиони ни очакват в паузата за национални отбори

0
Германия - Франция
Германия - Франция (Снимка: БТА)

Уикендът наближава, с което и вълнението от новата порция мачове расте. Няма по-хубаво от това да се настаните пред дивана, докато гледате безкрайни футболни мачове, изпълнени с много емоция.

Но има една малка подробност. Тази седмица няма да видим обичайните заподозрени от Топ 5 на първенствата на Европа, защото е време за първата пауза за национални отбори. Обичайно феновете на футбола си взимат „почивка“ по време на дните с подобни събития, но през март ще видим купища интригуващи двубои на национално ниво.

Наред с плейофните мачове за Европейското първенство през лятото, по терените в Европа ще наблюдаваме и страхотни приятелски срещи между най-големите страни в света, докато чакаме завръщането на клубния футбол.

Без повече приказки, нека разгледаме какво ни очаква в следващата една седмица!

5. Испания срещу Бразилия

Когато Испания се изправя срещу Бразилия, това винаги обещава много вълнения. Това е битка на умението срещу остроумието, като креативността на Бразилия се изправя срещу испанците, които обичат да контролират топката.

Определено ще има интересни моменти и неочаквани герои, на които да спре вниманието ви, особено с играчи като Винисиус Жуниър, които ще ви накарат да забравите всички клубни мачове.

Срещата със сигурност ще разтърси „Сантиаго Бернабеу“ в Мадрид на 26 март, вторник, от 22:30 часа.

Испания - Шотландия
Испания (Снимка: БТА)

4. Германия срещу Нидерландия

Ожесточеното съперничество между Германия и Нидерландия не е от вчера или днес и едва ли има някой ще иска да пропусне поредния епизод от него!

Интензивността на мачовете между двете страни често се определя от непримиримост. Те просто искат да покажат, че са по-добрия отбор на терена.

Футболисти като Върджил ван Дайк и Лерой Сане са готови да направят шоу и от двете страни на барикадата. Тук очакваме драма от началото до края.

Мачът е 26 март, вторник, на „Дойче Банк Парк“ във Франкфурт от 21:45 часа и обещава страхотна вечер.

Нидерландия
Нидерландия

3. Англия срещу Белгия

Две от най-големите страни във футбола, които се изправят един срещу друг. Доста дълго време чакана среща Англия срещу Белгия със сигурност обещава да видим динамична игра.

И двата отбора притежават много качества в офанзивен плат и силна защита, а това са предпоставки за едно незабравимо шоу.

Двете страни се срещат на митичния „Уембли“ в Лондон на 26 март, вторник, от 21:45 часа.

Тук букмейкърът WinBet дава гласи си за победа на Англия с коефициент от 1.96 срещу 3.70 за Белгия. Равенството е оценено на 3.55.

Малта - Англия
Англия, Хари Кейн (Снимка: БТА)

2. Англия срещу Бразилия

Има ли две нации, които контрастират по стил повече от Англия и Бразилия? Методичният подход на Англия срещу емоционалната Бразилия винаги предизвиква огромен интерес и непредвидими двубои.

Хари Кейн, ако бъде здрав, и Джуд Белингам ще участват в това шоу за домакините, докато гостите ще разполагат с хора като Винисиус Жуниор и Родриго от Реал Мадрид.

Този спектакъл ще се проведе на 23 март, събота, от 21:00 часа на „Уембли“ в английската столица.

За изключителния сблъсък букмейкърът WinBet дава по-голям шанс за победа на Англия с коефициент от 2.01, докато този за Бразилия е 4.00. Ставката за „хикс“ е определена на 3.80.

Бразилия
Бразилия

1. Франция срещу Германия

Този огромен сблъсък изобщо не се нуждае от представяне. Франция срещу Германия е исторически мач, класика, която създава безброй емоции във феновете. Неслучайно е определян като едно от най-големите съперничества в този спорт. Двете държави се изправиха наскоро отново един срещу друг, когато през септември миналата година Германия изненада световния вицешампион с 2:1.

Очакваме с нетърпение да видим класата и уменията на терена от световни звезди като завърналия се за Маншафта Тони Кроос, Килиан Мбапе и Йошуа Кимих.

Тези два футболни гиганта ще се сблъскат един срещу друг на 23 март, вторник, от 22:00 часа на „Групама Стейдиъм“ в Лион. Това определено ще бъде най-добрият начин да запълните съботната си вечер.

Французите определено са в доста по-добра форма и затова букмейкърът WinBet им гласува доверие за победа с коефициент от 1.91 срещу 4.25 за домакина на предстоящото Европейско първенство. Равенството тук се оценява на 4.00.

Гибралтар - Франция
Франция (Снимка: БТА)
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.