ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Защо няма български играчи в ЦСКА: Филипов даде отговор

0
Филип Филипов
LAP.bg

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира темата за липсата на достатъчно български играчи в отбора на „червените“, а и като цяло в българското първенство.

Филипов отбеляза, че причината за това е, че в българските школи не се работи адекватно и няма достатъчно добри футболисти в тях – за това и ЦСКА, и Лудогорец гледат към играчи извън страната.

„И на мен ми се иска наистина да има повече българи в отборите, но в последните години просто не се работи адекватно в школите“, каза Филипов пред БНТ.

„Няма достатъчно български футболисти, които да разполагат с необходимите качества, за да преследват високи цели – и при нас е така, и в Лудогорец също.

По тази причина всички се насочват към чужденците. Ние се опитваме да променим това нещо при нас, но е нужно време“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.