50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Защитник на Левски скочи на отсъждане на Никола Попов

0
Левски, Пламен Андреев, Келиан ван дер Каап, Асен Чандъров
LAP.bg

Защитникът на Левски Келиан ван дер Каап използва социалните мрежи, където публикува стопкадър от ситуацията, при която бе отсъдена дузпа за Лудогорец, очевидно възмущавайки се от реферското решение.

В средата на първата част Ван дер Каап игра с ръка в наказателното поле, ала под натиска на Игор Тиаго от Лудогорец. Впоследствие Кирил Десподов реализира от 11-те метра за 1:0 в полза на разградчани.

Главният съдия Никола Попов изобщо не видя, че Тиаго блъска бранителя на Левски минута преди гола на Десподов и посочи бялата точка, а не бе привикан и на ВАР да преразгледа ситуацията.

Ван дер Каап пусна снимка на стори в Инстаграм, от която пределно ясно се вижда, че голмайсторът на „орлите“ Тиаго действа неправомерно срещу него.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.