Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Заради провинения на фенове: БФС глоби Лудогорец, ЦСКА – не

0
ЦСКА Сектор Г фенове ултраси
LAP.bg

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви решенията си след 23-ия кръг в Първа лига. За пръв път от началото на пролетния дял лидерът в подреждането ЦСКА се размина с глоба.

За сметка на това действащият шампион Лудогорец бе глобен с общо 2000 лева заради обидни скандирания и хвърлени предмети от феновете си.

Глоба бе наложена и на старши треньора на Черно море Илиан Илиев, който ще трябва да заплати 400 лева.

За ЦСКА няма парична глоба, но двама играчи на отбора ще трябва да изтърпят наказания заради натрупани картони. Браян Морено ще пропусна един мач, а Жеферсон – два.

Отборите на Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, ЦСКА 1948 и Черно Море са глобени с по 1000 лева за обидни и нецензурни скандирания. Левски ще трябва да плати само 300 лева глоба за нерегламентирано използване на факли.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.