Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Заради атаката с камъни отложиха Марсилия – Лион

0
автобус Олимпик Лион
Снимка: БТА

Френският сблъсък между Олимпик Марсилия и Олимпик Лион бе отложен. Срещата трябваше да се проведе на „Стад Велодром“ тази вечер от 21:45 часа.

Причината за отменянето на мача е атаката с камъни от страна на фенове на ОМ. Запалянковци на „фокейците“ атакуваха автобуса на „хлапетата“ и раниха треньора Фабио Гросо и един от неговите асистенти.

Световният шампион с Италия от 2006 година е с разбита глава и хематом. Състоянието на помощника Рафаеле Лонго не е известно, но се предполага, че е с подобна травма.

Според информациите във Франция са пострадали и няколко играчи на ОЛ. Самите футболисти са били в шок от случката.

Съобщава се още, че автобусът на Лион е с няколко счупени стъкла вследствие атаката с камъни, случила се току пред „Велодром“.

Освен официалния автобус на Лион, са били обстрелвани и три автобуса с фенове на тима.

Все още не е ясно кога ще се изиграе двубоят, решение предстои в следващите часове и дни.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.