ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Започна разследване и срещу Пари Сен Жермен

0
Насер Ал Хелаифи
Снимка: Twitter

След италианския Ювентус и английския Манчестър Сити, френският шампион Пари Сен Жермен също е разследван. Парижани са разследвани от френската прокуратура за предполагаема трудова експлоатация, съобщиха официалните власти в страната.

„След жалба, получена на 13 декември 2022 година, на 16 януари 2023 г. беше образувано разследване на основание недеклариран труд“, казаха от френската прокуратура.

Тунизиецът Хишам Буажила е жалбоподателят, който казва, че е работил за президента на клуба Насер Ал Хелаифи като съветник. Това съобщи неговият адвокат Бертран Реполт пред Ройтерс.

Буажила върди, че е получавал само спорадични плащания скришом – чрез базирана в Доха тенис академия.

„Той никога не е бил нает на работа от ПСЖ“, пък казват в комюнике от френския първенец, който и към момента е лидер в Лига 1.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.