ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Загорчич: Славия бе по-добър от ЦСКА, биха ни с късметлийски гол

0
Заги Златомир Загорчич

Наставникът на Славия Златомир Загорчич е категоричен, че неговият отбор е играл по-добре от ЦСКА и не е заслужавал да отпадне от Купата на България. „Белите“ отстъпиха с 0:1 на стадион „Александър Шаламанов“ в Овча купел.

„Днес Славия беше много по-добрият отбор на терена, с много повече голови положения. За съжаление не успяхме да вкараме гол. Направихме една грешка и ни вкараха един късметлийски гол.

Гордея се с момчетата. Ние може да се върнем един месец назад да видим какво беше състоянието на тези футболисти. Ще оправим нещата в лагера в Турция“, започна Загорчич.

„Изиграха страхотен мач. Казах пред всички, че съм много доволен и се гордея с тях. Роберто беше централен нападател в школата на Славия, Галин и Стоев могат да играят на тази позиция.

Играхме с трима нападатели, които си сменяха позицията. Това е нещо нормално. Трябва ни един голаджия, който да помогне. Ще видим на полусезона да вземем нещо, което е интересно“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.