Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Загорчич получи прекрасна новина за Вуцов

0
Славия
Снимка: БТА

Треньорът на Славия Златомир Загорчич получи прекрасна новина за Светослав Вуцов. Преди дни вратарят е отхвърлил поредното примамливо предложение от чужбина и ще пази на „белите“ поне до лятото. Основният аргумент на Вуцов бил, че е задължен за Славия за неговото израстване и изграждане като футболист и иска да помогне на тима да постигне високите си цели напролет.

През втория дял славистите ще гонят Купа на България, влизане в шестицата и класиране за европейските турнири. Освен това Вуцов често е признавал през свои близки, че голямата му мечта е да вдигне трофей със Славия и ако го направи, ще счита мисията си на „Овча Купел“ за изпълнена.

Също така Светослав не смятал да излиза на гурбет още при първите няколко оферти, тъй като е убеден, че ако се представя на ниво в клуба си и националния отбор на България, ще повиши в пъти цената си и един ден, когато бъде продаден, Славия ще вземе възможно най-голяма трансферна сума за него.


Видяно 406 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.