Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Загорчич има две дилеми за състава за мача с Локо

0
Славия
Снимка: lap.bg

Треньорът на Славия Златомир Загорчич има две дилеми за състава за мача с Локомотив. Двубоят от четвъртфиналите на турнира Sesame Купа на България е в понеделник от 18,30 часа в столичния квартал „Надежда“.

Първата от тях е свързана с левия бек, след като Людовик Соарес се завърна с контузия от мача на Кабо Верде в квалификациите за Купата на Африка. Това може да наложи рокада, като опциите за този пост са Венцислав Керчев и Христо Попадийн.

На върха на атаката пък може да се завърне Ахмед Ахмедов, който остана на пейката срещу Локо в срещата за първенство, въпреки че няма да е изненада, ако Загорчич заложи на Валентин Николов.

С контузии са Тони Тасев, Иван Минчев и Дарко Тасевски, като се очаква първите двама да бъдат готови за двубоя. Минчев обаче по всяка вероятност ще остане резерва, тъй като не е играл отдавна. В Славия се надяват съдийството на Георги Кабаков да е на ниво, а не както това на Красен Георгиев в шампионатния мач на „Надежда“, когато „белите“ бяха порязани.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.