Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Заги: Престъпно съдийство, абсолютна трагедия! Как му е името на този…грозен?!

0
Златомир Загорчич
LAP.bg

Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич, нападна много тежко съдията на двубоя с Локомотив София Красен Георгиев. „Белите“ на сърбина загубиха с 0:1, а след края на срещата наставникът едва бе озаптен от своя щаб в опитите си за саморазправа със съдията. Загорчич нарече българското съдийство пълна трагедия и призова за тежки наказания за арбитрите. Той добави още, че на реферите не им дреме, защото за тях няма последствия. Бившият национал на България направи и паралел с името на съдията, като замени Красен с „Грозен“.

„Няма да коментирам мача. Бяхме по-добри от Локомотив София. Мога да коментирам хората, които направиха мача по този начин. Не съм съгласен с ВАР. Най-лесно е за тях да ме накажат. Това в българския футбол обаче е скандално. Престъпление. Не мисля да коментирам мача, надиграхме Локомотив София в 90-те минути“.

„Има много ситуации, които мога да коментирам. При отменения гол – тъпотия. Това не е нарушение, това е единоборство. Не знам каква дума да използвам, ще започна да псувам“.

„Ние имаме нашите си проблеми, обаче не искаме други да ни ощетяват. Честно ли ще е аз да открадна нещо. Аз виждам какво прави съдията на терена през цялото време. От 80% от отсъжданията не съм доволен. Как му беше името на съдията – Грозен?!“

„На съдиите им дреме. Също като нас трябва да ги наказват. Какви нерви трябва да имаме. Мен ще ме наказват, а него?! Съдийството в българския футбол е пълна трагедия“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.