ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

За Sportingwin Арсенал е фаворит в дербито на Лондон с Тотнъм

0
Арсенал
БТА

Арсенал и Тотнъм кръстосват шпаги в неделния следобед в едно от емблематичните лондонски дербита. Срещата е с начален час 16:00 часа, а домакин на сблъсъка са „артилеристите“ на своя „Емиратс“.

„Топчиите“ на Микел Артета изглеждат в превъзходна форма и точно затова букмейкърът Sportingwin ги определя за фаворит на 1.69 коефициент. Победа за „шпорите“ е със ставка 4.60, докато равенството е с 20 пункта надолу – 4.40. Може да се възползвате от спортингуин бонус и да заложите на един от вълнуващите мачове през уикенда.

Двата тима са в идентична ситуация в първенството. И Арсенал, и Тотнъм имат по 13 точки, спечелени чрез 4 победи и 1 равенство. Никой от отборите няма загуба до момента и този път дербито на Лондон обещава да е зрелищно.

*Коефициентите търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.