ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ювентус започва редуцирането на бюджета с Ди Мария

0
Анхел Ди Мария
БТА

Италианският гранд Ювентус няма да поднови контракта на Анхел Ди Мария. Аржентинецът дойде в Торино през миналото лято и подписа договор за 1+1 години.

„Бианконерите“ искат да намалят заплатите си за следващия сезон и няма да предложат на „гаучоса“ продължаване на договора, както се очакваше допреди няколко седмици.

През този сезон Ди Мария претърпя някои травми, но досега е записал 15 мача за Юве във всички турнири. В тези 15 срещи левичарят отбеляза 3 гола и направи 5 асистенции.

Със сигурност част от решението на ръководството е и заради наложените санкции на клуба, на който му бяха отнети 15 точки. Възможно е мерките срещи „бяло-черните“ да продължат, като ги грози и изваждане от европейските клубни турнири.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.